Booke en komiker til ditt event?

Vi leverer komikere til alle arrangement. Både til klubb, events, konferanse og julebord.
Vi har booking på over 60 komikere. Våre hoved profiler finner du her!Med 10 års erfaring innenfor bransjen, finner vi den komikeren som egner seg best til ditt arrangement. Bumblebee leverer komikere i alle prisklasser. Både profilerte og kjente fjes, så vel som nye og uoppdagede stjerner.

 Send en mail til booking@bumble.no, og gi en kort beskrivelse av ditt arrengement samt hva du ønsker deg, så tar vi kontakt.


http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-02-1.png
http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-14.png

Bjørn Daniel


Bjørn Daniel Tørum er med sine 13 år på scenen en av Norges yngste standup veteraner. Bjørn Daniel har i løpet av sin karriere satt opp hele fem helaften show og jobber nå med sitt sjette. I tillegg holder han på å etablere seg på scenen i London hvor han allerede har fått innpass på etablerte scener som The Comedy Store, The Comedy Cafè og Top Secret Comedy Club.
Bjørn Daniel dyrker den klassiske standup stilen og punchlines`ene hagler når han først setter i gang.BOOK NÅ

http://bumble.no/wp-content/uploads/2019/04/RIa-Lina.jpg
http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-14.png

Ria Lina


Ria Lina has been entertaining both UK and international audiences with her dry wit and social commentary comedy songs for over 10 years. Her charm and intelligence allows her to get away with anything from the most audacious routines to subtle wordplay. A versatile performer she can as easily MC as well as headline, and has been seen at clubs around the world from Glasgow to Singapore, Seattle to Australia.Winner of Best Comedy Show at the Greater Manchester Fringe and Nominated for the Amused Moose Laughter Awards at the Edinburgh Fringe Festival, Ria Lina’s standup can be seen on NextUp Comedy on Amazon Prime.


BOOK NÅ

http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-13.png
http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-14.png

Javier Jarquin


Javier Jarquin is a regular at the biggest clubs in the UK– delighting audiences with well crafted jokes and a very likeable stage persona. He is also a well known act in his native New Zealand and headlines gigs across Europe. Before coming to the UK in 2010 Javier spent 4 years working as a professional comedian in New Zealand. After winning the ‘So You Think You’re Funny’ competition in Christchurch, he played and headlined gigs on the circuit in NZ and Melbourne, appeared on a host of television shows.BOOK NÅ

http://bumble.no/wp-content/uploads/2019/04/zane.png
http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-14.png

Zane Khan


Zane Khan er standup komiker, humorist, skuespiller og samfunnsdebattant, født i Banjul, Gambia og oppvokst i Bærum.
Zane brukte humor som isbryter da han begynte på Stabekk skole og var klassekameratenes første møte med noen av afrikansk opprinnelse. Han ble fort klassens klovn og fikk en drøm om å bli standup-komiker. Han brukte klasserommet som arena hvor han imiterte sine første idoler Eddie Murphy og Chris Tucker, til venners begeistring og lærerens irritasjon.
Zane bruker som de fleste standupere situasjoner fra sitt dagligliv, men også sitt sterke samfunnsengasjement. Temaene hans varierer fra de mest trivielle hendelser til historier med brodd eller en alvorlig undertone.


BOOK NÅ

http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-12-1.png
http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-14.png

Geir Ottar


Geir Ottar Askvik er en rutinert komiker som har holdt på med standup siden 2008. Fra enkle dagligdagse observasjoner drar han publikum med seg inn i sitt eget lille absurde univers, og med en genuin tilstedeværelse og et særegent kroppspråk tar han deg med på en reise som garantert vil sette lattermusklene i sving.BOOK NÅ

http://bumble.no/wp-content/uploads/2019/04/lh.jpg
http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-14.png

Lars Hansen


Lars har holdt på med standup i flere år, og med masse energi og godt humør høster han latter og applaus hos et bredt publikum. Med en stor kunnskapsbank og en unik evne til improvisasjon evner han å lire av seg vittigheter ene og alene basert på publikumsdialog. Når Lars ikke står på scenen, er han å finne i redaksjonen som tekstforfatter hos flere større tv-produksjoner.BOOK NÅ

http://bumble.no/wp-content/uploads/2019/04/sd.jpg
http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-14.png

Steinar Daltveit


Steinar er en observerende og selvutleverende komiker som forteller historier om hvordan han mislykkes sosialt i dagligdagse situasjoner. Steinar er tidligere stuntreporter på NRK P3, har gjort standup på scener som Latter i Oslo og Ricks i Bergen, og har opptrådt på en rekke klubbkvelder i USA. For tiden er han aktuell med sin helt egne Steinars open mic, et ukentlig konsept på Henriken i Oslo hvor alt som kan krype og gå av byens artister og scenekunstnere møtes ukentlig for et show mikset opp med standup, hip hop, klovning, musikk og slampoesi med mer.
BOOK NÅ

http://bumble.no/wp-content/uploads/2019/04/cm.jpg
http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-14.png

Cecile Moroni


Cécile har trolig det mest smittende humøret som er finne på en norsk standupscene. Med franske røtter og bakgrunn fra Paris deler hun morsomme perspektiver fra en kvinne som kommer til det norske samfunnet utenfra – uten å ty til kjente floskler. Cécile’s gode humør står ikke i veien for en spiss kritikk av tidsånden når hun går løs på temaer som brudehysteri, norsk selvopphøyelse og aggressiv uvitenhet. Kjenn deg igjen i livsanskuelser fra en som kjenner seg lite igjen, med Cécile Moroní.

Cécile er utdannet skuespiller og har stått på scener i hele Norge men også i Sveits og Frankrike, og har vært med på en rekke av show og festivaler.


BOOK NÅ

http://bumble.no/wp-content/uploads/2019/05/JahnGorakh.jpg
http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-14.png

Jahn Gorakh


Jahn Gorakh Bremdal har gjort standup i over 15 år, og dukket opp som den yngste utøveren på en norsk standup scene noen gang da han startet som 13 – åring. Han har utdannelse fra Comedy Institute of New York og har underholdt både på klubbscenen og for næringslivet over hele landet i et tiår. Med en helt unik tilstedeværelse på scenen, et smittende humør og en energi som får selv sola til å blekne leverer han supertighte standup set fulle av punchlines og overraskende vendinger eller han leder deg gjennom kvelden som en behagelig konferansier.

BOOK NÅ

http://bumble.no/wp-content/uploads/2019/05/Radio_173.jpg
http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-14.png

Markus Vangen


Markus Vangen er relativt fersk, både på scenen og i livet generelt. Til daglig jobber han ulønnet som praktikant for en middels stor lokalradio, og på fritiden holder han den ærefulle tittelen Prestesønn av Nordstrand Menighet; en tittel han ikke har gjort noen verdens ting for å fortjene. På scenen har Marcus har en tilbakelent stil og er full av finurlige observasjoner og betraktninger. Hans lune vesen gjør han lett likendes for alle og enhver. 
BOOK NÅ

http://bumble.no/wp-content/uploads/2019/05/mette.png
http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-14.png

Mette Alstad


Mette Alstad er en hysterisk morsom komiker, som med sitt vinnende vesen har sjarmert både publikum og halve bransjen, selv med relativt kort fartstid på standup scenen. En leken komiker, som har vært innom mange format og trives like godt på impro-scnenen, som i et klassisk standup format. For tiden er det likevel sistnevnte som står i fokus, i tillegg til at hun levere sketsjer for humornieu.noBOOK NÅ

Trenger du en komiker til ditt neste event?

Send oss en hyggelig beskjed så kontakter vi deg innen 24 timer!

© Copyright by BumbleBee 2017. Powered by Media Performance. All rights reserved.