Av artister for artister

Vi leverer komikere til alle arrangement. Både til klubb, events, konferanse og julebord. Med 10 års erfaring innenfor bransjen, finner vi den komikeren som egner seg best til ditt arrangement. Bumblebee leverer komikere i alle prisklasser. Både profilerte og kjente fjes, så vel som nye og uoppdagede stjerner.

SE VÅRE KOMIKEREKONTAKT OSSOm Bumblebee


http://bumble.no/wp-content/uploads/2015/11/bumblee-02.png

“ En humle ligger på rygg og kaver. Den kommer ingen vei. Et kraftig vindpust kaster den rundt. Nå er den oppe og går. Den krabber ikke lenge rundt før den flyr av sted på nye eventyr. “ – Bumblebee productions – levende produksjoner som flyr!

Bumblebee productions er et allsidig produksjonsselskap, som leverer underholdning i forskjellig format. Både for scene, tv og web.

Jeg, BJørn Daniel Tørum,  startet bumblebeee productions etter at jeg i 2009 for første gang tok del på produksjonssiden, i mitt eget standup show ” Full av fordommer “. Jeg likte følelsen av å ha kontroll med hele produksjonen,  som ga en desto sterkere følelse av eierskap og enda høyere incentiver for å levere på alle plan. Jeg har senere levert større sceneproduksjoner, både egne og for andre, diverse webserier og landsdekkende standup turnèer.

Med et stort nettverk innenfor film-, tv- og underholdningsbransjen samt en trang til å skape, samler jeg sammen et crew av dyktige folk som passer til prosjektet som skal gjennomføres. Jeg legger mye i det å finne rette folk på rett plass, da dette gir stor uttelling i forhold til resultatet. Det ligger alltid mer enn en god CV bak folkene i bumblebee`s produksjoner.


Trenger du en komiker til ditt neste event?

Send oss en hyggelig beskjed så kontakter vi deg innen 24 timer!

© Copyright by BumbleBee 2017. Powered by Media Performance. All rights reserved.