Bjørn Daniel Tørum – Profet i Egen By 2017

July 18, 2017 0
default_file-1498492886.png

Tønsberg-komikeren Bjørn Daniel Tørum feirer 10 år siden han gjorde sin aller første helaften og klinker til med med en storslått forestilling på Oseberg Kulturhus. Bjørn Daniel har gjennom sin karriere satt opp fem helaftens show og reist på landsdekkende turnèer, både alene og sammen med landets mest profilerte artister. De siste årene har han også hevdet seg som produsent og regissør, og hadde blant annet produksjon og regi på web-suksessen “Tinderdaten fra Helvete“ på TV2.no.

I fjor gjorde han for alvor sin entre på den internasjonale standup-scenen gjennom opptredener på noen av Londons mest etablerte og anerkjente scener, som The Comedy Store, The Comedy Cafè og Top Secret Comedy Club. Med gode skussmål fra respekterte folk i bransjen er han denne sommeren også å finne med eget show på The Camden Fringe i London.

Som en av Norges yngste standup-veteraner, dyrker Bjørn Daniel fortsatt den klassiske standup-stilen og punchlinesa’ hagler når han først setter i gang.

Debuten for 10 år siden høstet strålende kritikker og TBs anmelder Fredrik Rutter garanterte for showet med overskriften “En sikker deal”. Med 10 år på baken og en Tørum i knallform, snakker vi bombesikkert. BANG!

KLIKK HER FOR Å KJØPE BILLETT!

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© Copyright by BumbleBee 2017. Powered by Media Performance. All rights reserved.