Referanse case: Kampanje.com; “Tinder-Martine sender TV2 til værs på mobilen”

June 21, 2017 0
15ceaf_d5b6bcf13c6649f5a3d26cc4eb069100.jpg

TV 2 MED Rekorder på nett og mobil. En Populær web-serie er Én av årsakene.

Erlend Fossbakken

Kampanje

 TV 2 fryder SEG løpet Gode tall på skrivebordet og mobil. Jeg forrige uke KUNNE landets største kommersielle tv-hus notere «all time high» på Bade mobil og Samlet dekning, altså mobil og bordplate.

– DETTE er ny mobilrekord for tv2.no. Men også sammenlagt for nett og mobil: Er det helt klart ny rekord. Vi hadde Samlet sett 1.256.000 Unike brukere hver dag og det här vi Aldri Hatt etter, Sier nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther i TV 2 til Kampanje

Han forteller at TV 2 nå girer Opp ytterligere på nett.

– Vi opplever for Tiden Veldig Sterk Vekst på TV2.no og Legger et Veldig ekspansivt og lønnsomt budsjett for 2016. Vi ser overhodet ikke Noen tegn til ved mobilveksten Flater ut. Tvertimot Oker mobilbruken KRAFTIG for Vår del. Det er god stemning i huset om dagen, Sier Han.

Årsæter forteller også om høytrykk på videofronten.

– Også på videovisninger Har vi Sterk Vekst for Tiden og Aktivitet Sist uke hadde VI løpet 300,000 handlekurv Flere videovisninger Enn VG på Daglig basis.

– Hvilket typen innhold er Det Som trekker Flest brukere til TV2.no nå?

– De VIKTIGSTE årsakene til veksten er Sterke nyhetssaker, «Farmen» -dekningen Vår og Premier League. Jeg tillegg Har vi Hatt Stor Suksess Med web-tv-seriene «Haterne» og «Tinder-Martine», SOM Samlet sett nærmer SEG å MILLIONER visninger.

«Tinder-Martine» er kort fortalt Skjult kamera-humor – med til tider svært Høy pute-tv-faktor – fra Martines dater Med gutter hun Møter via sjekkeappen Tinder. Jeg dokumentarserien «Haterne» beveger folk Som driver MED sjikane og hatytringer på nett konfrontert av dem Som er blitt trakassert og et lag FRA TV 2 på slep.

Les hele saken på www.kampanje.com

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© Copyright by BumbleBee 2017. Powered by Media Performance. All rights reserved.